Home Werking Promotie en campagnes

pietenSpoorlijnpieten ontmoeten ook CEO’s NMBS en Infrabel

Deze week delen de spoorlijnpieten van TreinTramBus allerlei lekkernijen uit op de treinen Gent-Geraardsbergen en Gent-Ronse. Het initiatief kadert in de werking van de Spoorlijncomités voor die lijnen.

Wie deze week de trein neemt van Ronse of Geraardsbergen naar Gent, kan onderweg een Spoorlijnpiet tegenkomen met een zak vol snoepgoed. “We doen dit om de reizigers te belonen voor hun voorbeeldige verplaatsingsgedrag”, zegt Spoorlijnpiet Evelien Marlier. “Bovendien kunnen alle reizigers nog een extra prijs winnen om zichzelf en hun medepassagiers extra te verwennen: een ontbijt met bubbels op de trein, koffie en warme chocomelk in het station, een boeketje bloemen, een rode loper, ...”

Spoorlijnpieten ontmoeten Jo CornukTijdens hun missie kwamen de spoorlijnpieten wel héél bijzondere reizigers tegen: de nieuwe CEO van de NMBS, Jo Cornu, Infrabel-CEO Luc Lallemand en andere directieleden die blijkbaar een gezamenlijk bezoek brachten aan Gent-St-Pieters. Ze kregen van de pieten hoogstpersoonlijk een chocolaatje cadeau - als bedanking voor de toekomstige inspanningen voor de reizigers. Als dat geen extra motivatie is!

De actie vindt plaats in het kader van de Spoorlijncomités die al enkele jaren onder de begeleiding van TreinTramBus en de Provincie Oost-Vlaanderen het reizen op de spoorlijnen Gent-Geraardsbergen en Gent-Ronse beter en aangenamer willen maken. De betrokken actoren bij dit krachtig samenwerkingsverband zijn: (potentiële) openbaarvervoergebruikers van de spoorlijn, lokaal verenigingsleven, belangenverenigingen, overheden en De Lijn en de NMBS.

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12