Home Werking Promotie en campagnes

foto website fietstocht

Vanaf zondag 10 mei tot 1 oktober 2015 kan je in Oosterzele aan een fietszoektocht deelnemen die u langs mooie, groene plekjes brengt. De initiatiefnemers (de Spoorlijncomités, gemeente Oosterzele en Provincie Oost-Vlaanderen) hebben een prachtige fietstocht uitgestippeld voor jong en oud die je langs verschillende bezienswaardigheden en fietsvriendelijke plekjes leidt. Bovendien kan je mooie prijzen winnen zoals een mand met streekproducten, cinematickets, fietsaccessoires enz.

Praktische info

De fietstocht start aan station Balegem-Zuid. De afstand bedraagt ongeveer 15 km maar kan desgewenst uitgebreid worden tot 23 km. Deelname is gratis en het ganse parcours kan je op eigen houtje ondernemen. Neem zeker ook je fototoestel want we geven nog een prijs weg aan de maker van de leukste foto!

Je eigen fiets meenemen op de trein? Dat kan! Voor een fietskaart betaal je 5€ per enkele reis of 8€ voor een dagkaart. Elk uur heb je een trein vanuit Gent-Sint-Pieters of Zottegem naar Balegem-Dorp. Opgelet: in Balegem-Zuid stoppen in het weekend geen treinen. Vanaf Balagem-Dorp is het nog een 3-tal km fietsen tot aan het station van Balegem-Zuid.

Het formulier met de wedstrijdvragen kan je hier vinden.

We wensen u alvast veel succes toe!

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

  • 2019.06.21
    INSCHRIJVING AFGESLOTEN: Groene haltewandeling Kerkepanne – Koksijde – De Panne
  • 2020.09.19
    Opening vier nieuwe Groene Haltes Ardennen (NIEUWE DATUM)

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12