Enquête Zottegem
Geschreven door Grandsart Delphine   
dinsdag, 12 maart 2013 14:08

De stad Zottegem, het Spoorlijncomité Gent-Geraardsbergen en de Provincie Oost-Vlaanderen willen uw suggesties en mening over het openbaar vervoer, verkeersveiligheid, bereikbaarheid station enz. te weten komen.Aan de hand van de analyse van de resultaten zal een rapport met aanbevelingen worden opgemaakt. De bedoeling is om zoveel mogelijk maatregelen ook concreet uit te voeren.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts 5 à 10 minuten tijd in beslag maar helpt ons een heel eind op weg. Indien u kans wil maken om een uitstap met overnachting (ter waarde van 100 euro) of één van de Fnac-cadeaubonnen ter waarde van 25 euro te winnen vult u op het eind van de enquête uw gegevens in.

 

De enquête kan ingevuld worden tot 16 april.

 

Een papieren versie van de enquête vindt u in het infoblad en op het stadhuis. Deze kan u dan ingevuld afgeven op de dienst "toerisme" (stadhuis, Markt 1 te Zottegem) of opsturen naar: Stad Zottegem, Markt 1, 9620 Zottegem.

Bedankt alvast voor uw deelname!

 
Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.
Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12