Home Werking Promotie en campagnes
Op 18 april 2012 zal er een studie- en ontmoetingsnamiddag georganiseerd worden. Het doel van deze namiddag is om alle partners van de Spoorlijncomités samen te brengen voor constructief overleg. Alle geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en twee van onderstaande workshops volgen:

o Workshop 1: Duurzaam naar het station: Hoe modal shift bereiken? Per station wordt er gekeken wat de hiaten zijn en waar er mogelijks potentieel is om duurzame verplaatsingen bij de pendelaar van en naar het station te stimuleren.

o Workshop 2: Infrastructuur: focus op kleine haalbare infrastructurele verbeteringen per station (vb. luidsprekers, displays)

o Workshop 3: Dienstregelingen en aansluitingen: Waar zijn er nog betere aansluitingen op voor- en natransport mogelijk?

o Workshop 4: Best practices/benchmarking: twee goede voorbeelden van stationsvernieuwingsprojecten worden toegelicht. Er wordt gekeken welke elementen bruikbaar en toepasbaar zijn op andere stations langs de spoorwegen Gent-Geraardsbergen en Gent-Ronse.

Het belooft een zeer boeiende namiddag te worden: Schrijf je dus in via het inschrijvingsformulier voor 13 april!

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12