Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Geraardsbergen 18 april: studie- en ontmoetingsnamiddag
18 april: studie- en ontmoetingsnamiddag
Geschreven door Grandsart Delphine   
maandag, 27 februari 2012 15:42
Op 18 april 2012 zal er een studie- en ontmoetingsnamiddag georganiseerd worden. Het doel van deze namiddag is om alle partners van de Spoorlijncomités samen te brengen voor constructief overleg. Alle geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en twee van onderstaande workshops volgen:

o Workshop 1: Duurzaam naar het station: Hoe modal shift bereiken? Per station wordt er gekeken wat de hiaten zijn en waar er mogelijks potentieel is om duurzame verplaatsingen bij de pendelaar van en naar het station te stimuleren.

o Workshop 2: Infrastructuur: focus op kleine haalbare infrastructurele verbeteringen per station (vb. luidsprekers, displays)

o Workshop 3: Dienstregelingen en aansluitingen: Waar zijn er nog betere aansluitingen op voor- en natransport mogelijk?

o Workshop 4: Best practices/benchmarking: twee goede voorbeelden van stationsvernieuwingsprojecten worden toegelicht. Er wordt gekeken welke elementen bruikbaar en toepasbaar zijn op andere stations langs de spoorwegen Gent-Geraardsbergen en Gent-Ronse.

Het belooft een zeer boeiende namiddag te worden: Schrijf je dus in via het inschrijvingsformulier voor 13 april!

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12