Home

Drive2theFuture is een Europees onderzoeksproject dat tot doel heeft om de behoeften en wensen van het gebruik van (zowel als bestuurder, en als passagier) van automatische voertuigen in kaart te brengen.

Kun je niet genoeg krijgen van enquêtes in te vullen na die over de ledenwerking, dan kan je ook deze invullen, over automatische voertuigen.

Hiervoor willen we u dan ook uitnodigen om deel te nemen aan onze enquête. De bedoeling van deze vragenlijst is een idee te hebben over de aanvaardbaarheid en de ideeën die leven bij een brede groep van mensen over de automatisering van voertuigen. Door uw deelname kunt u ons helpen om tot een beter begrip te komen van uw voorkeuren inzake transport. 

De vragenlijst omvat de vier verschillende vervoersmogelijkheden: vliegverkeer, maritiem verkeer, spoorverkeer en het wegverkeer. Voor elk van die vervoersdomeinen zal op een eenvoudige wijze een beeld gegeven worden van wat ‘automatisering’ kan betekenen. Vervolgens krijgt u een korte vragenlijst (met keuze-antwoorden) over elk onderdeel.

De vragenlijst is beschikbaar in verschillende talen en te openen via bijgaande link: 

http://www.drive2thefuture.eu/dissemination/presentations-publications-and-papers/

Graag hebben we uw mening voor 24 februari 2020.

Alle gegevens worden strikt anoniem en vertrouwelijk verwerkt door de onderzoekers en in overeenstemming met de GDPR wetgeving.

Share/Save/Bookmark
 

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12