Home Actueel In de media Geef je mening over de Brusselse taxi's...
Geef je mening over de Brusselse taxi's...
maandag, 10 mei 2010 14:35

Mobiel Brussel organiseert een grote enquête die moet toelaten eventuele problemen beter in kaart te brengen en oplossingen uit te werken. De vragenlijst invullen duurt slechts enkele minuten. Momenteel rijden er in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest meer dan 1.250 taxi's rond.

Om beter in te spelen op de verwachtingen van de klanten en om de dienstverlening aan de burger te verbeteren, organiseert Mobiel Brussel een grote enquête die moet toelaten eventuele problemen beter in kaart te brengen en oplossingen uit te werken.

De vragenlijst invullen duurt slechts enkele minuten. De vragen peilen naar de kwaliteit van de dienst, kennis van de aangeboden mogelijkheden, frequentie van het gebruik...

Mobiel Brussel dankt u bij voorbaat voor uw antwoorden.

De resultaten van deze enquête zullen op deze site gepubliceerd worden. In de rubriek Taxi vindt u nu al alle info over taxi's in Brussel.

Bron: Mobiel Brussel, 10 mei 2010

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12