Reizigersforum - Gebruiksvoorwaarden

Door het bezoeken van “Reizigersforum” (inbegrepen “wij”, “ons” , “onze” , “Reizigersforum” , “http://www.treintrambus.be/forum” ), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden, bezoek of gebruik “Reizigersforum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter wel aan te raden zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik meer van “Reizigersforum” . Als je gebruik blijft maken van “Reizigersforum”, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum draait op phpBB (hierna “zij”, “hen”, “hun”, “phpBB software”, “www.phpBB.com”, “www.phpBBservice.nl”, “phpBB Groep”, “phpBB Teams”) wat een bulletinboard oplossing is, dat is uitgebracht onder de “General Public License” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpBB.com en de Nederlandstalige website www.phpBBservice.nl. De phpBB software vermakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies, de phpBB Groep is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding wat er is toegestaan en wat niet. Voor verdere informatie over phpBB, bezoek dan hun website: http://www.phpBB.com of de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor jouw land, het land waar “Reizigersforum” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt geband van deelname aan dit forum, en uw serviceprovider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. U gaat akkoord dat “Reizigersforum” het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen “Reizigersforum”of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.


Naar de aanmeldpagina terugkeren

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12