Bredene

1 bericht • Pagina 1 van 1

Bredene

BerichtDoor Henk » 15 Feb 2009, 18:25

Wie vanaf maandag met de bus naar Bredene wil, kijkt best uit zijn doppen: omwille van werken wordt de hele dienstregeling van de lijnen 4 en 9 (en avondlijn 89) overhoop gehaald, wellicht tot juni 2010. Voortaan rijden alle bussen, in een kwartiersfrequentie, vanuit Oostende naar de Nukkerbrug in Bredene (voor reizigers naar/van Bredene-Sas, die vandaar te voet moeten), afwisselend via Bredene-Dorp en de Vicognewijk. Bussen die via Bredene-Dorp de heenreis doen, keren via Vicogne terug en v.v. Ook de enkele ritten van lijn 35 Oostende-Houthave-Brugge en 48 Oostende-De Haan moeten in Bredene via de nieuwe reisweg.
De inwoners van de Vicognewijk krijgen nu plots een hele hoop bussen (normaal rijden alleen de extra bussen voor scholieren langs daar), maar Bredene-Sas is tijdens de werken moeilijk bereikbaar.
Gelukkig staat er nu een knop omleidingen op de website van De Lijn, want bij de nieuwsberichten van West-Vlaanderen zijn enkel berichten van 2008 en 2007 te lezen... De beste informatie (een link naar de nieuwe dienstregeling en een kaartje) is echter te vinden op {DESCRIPTION}.
mvg
Henk
Henk
 
Berichten: 86
Geregistreerd: 21 Mrt 2008, 11:05

1 bericht • Pagina 1 van 1

Terugkeren naar Bus

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2018 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12