Home Actueel Blog Fietszoektocht in Oosterzele met mooie prijzen!
Fietszoektocht in Oosterzele met mooie prijzen!
Geschreven door Evelien Marlier   
woensdag, 13 mei 2015 00:00

Vanaf zondag 10 mei tot 1 oktober 2015 kan je in Oosterzele aan een fietszoektocht deelnemen die je langs mooie, groene plekjes brengt. De initiatiefnemers (de Spoorlijncomités, gemeente Oosterzele en Provincie Oost-Vlaanderen) hebben een prachtige fietstocht uitgestippeld voor jong en oud die je langs verschillende bezienswaardigheden en fietsvriendelijke plekjes leidt. Bovendien kan je mooie prijzen winnen zoals een mand met streekproducten, cinematickets, fietsaccessoires enz.

foto website fietstocht

Praktische info

De fietstocht start aan station Balegem-Zuid. De afstand bedraagt ongeveer 15 km maar kan desgewenst uitgebreid worden tot 23 km. Deelname is gratis en het ganse parcours kan je op eigen houtje vinden. Neem zeker ook je fototoestel want we geven nog een prijs weg aan de maker van de leukste foto!

Je eigen fiets meenemen op de trein? Dat kan! Voor een fietskaart betaal je 5€ per enkele reis of 8€ voor een dagkaart. Elk uur heb je een trein vanuit Gent-Sint-Pieters of Zottegem naar Balegem-Dorp. Opgelet: in Balegem-Zuid stoppen in het weekend geen treinen. Vanaf Balagem-Dorp is het nog een 3-tal km fietsen tot aan het station van Balegem-Zuid.

Het formulier met de wedstrijdvragen kan je hier vinden.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12