Home Actueel Blog Mobibattle
Mobibattle
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 16 mei 2013 00:00

Kennismakingstocht met het openbaar vervoer in Brussel

mobibattleTreinTramBus biedt Brusselse jeugdverenigingen een leuke en gratis activiteit aan rond duurzame mobiliteit! Spelenderwijs laat TreinTramBus kinderen en jongeren van 10-16 jaar kennismaken met het openbaar vervoer. Dat het zowel voor de jongeren als voor de begeleiders de moeite waard is bewijzen onderstaande getuigenissen:

"De opdrachten waren leuk en ik ben op plaatsen geweest in Brussel waar ik nog niet geweest was. Ik vond het zéér spannend op het einde, toen we moesten lopen voor de eerste plaats. En ik ben ook blij dat we een prijs en een medaille gekregen hebben! Zou 't spel zeker nog eens willen spelen!" (Sihan, deelneemster Rodebeekcentrum vzw)

"De Mobibattle is een goed uitgewerkt spel met interactieve opdrachten en een gevarieerde tocht door Brussel. Het was een leerrijke en uitdagende namiddag waarbij onze gasten zich echt geamuseerd hebben." (Lena Verstraete, Rodebeekcentrum vzw)

Deze activiteit leent zich uitstekend om in het (naschoolse) activiteitenaanbod van Brusselse kinder- en jeugdwerkingsorganisaties opgenomen te worden. Indien gewenst kunnen we deze vorming ook aan animatoren en jeugdwerkers specifiek aanbieden als een train-the-trainer concept: zij kunnen dan op hun beurt in de toekomst zelf een kennismakingstocht uitwerken voor hun vereniging.

Heb je interesse of wil je graag wat meer informatie over de kennismakingstochten? Bel of mail dan gerust naar Evelien Marlier: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of tel. 09 223 86 12.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12