Home Actueel Blog Fietsgadgets
Fietsgadgets
Geschreven door Grandsart Delphine   
dinsdag, 30 oktober 2012 15:15

TreinTramBus beloont jonge reizigers met prachtige prijzen

fietsgadgets

ACTIE VERLENGD TOT EN MET 6 DECEMBER!

De komende weken delen TreinTramBus-medewerkers in de stations Gent-Sint-Pieters en Leuven fietslichtjes uit aan studenten. Op die manier wil TreinTramBus jonge pendelaars motiveren om op een duurzame manier naar het station te komen.

Aan deze uitdeelactie is ook een sociale mediacampagne gekoppeld: iedereen die ons leuk vindt op facebook tussen 15 oktober en 30 november kan prachtige prijzen winnen. Onder de personen die ons liken verloten we de prijzen, o.a. twee Fnac waardebonnen van 200 euro, 25 cinematickets, 10 NMBS-reischeques, ... De winnaars zullen de eerste week van december bekend gemaakt worden op facebook en via die weg ook gecontacteerd worden.

Like ons dus op facebook of kom zelf al wandelend, trappend of met het openbaar vervoer naar het station en wie weet krijg jij ook nog een set fietslichtjes of ander leuks cadeau!

www.facebook.be/treintrambus

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12