Home Actueel Blog Eindrapport jongerenconferentie
Eindrapport jongerenconferentie
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 05 juli 2012 11:44

Op 19 juni werd een delegatie van de jongerenconferentie ‘Pimp Your Transport' ontvangen op het kabinet van Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits. Tijdens een drie uur durend overleg werden de resultaten gepresenteerd en uitvoerig besproken.

Minister Crevits en haar kabinetsleden luisterden aandachtig naar de suggesties van de jongeren en de minister gaf te kennen dat ze het interessant zou vinden om in de toekomst op regelmatige basis een structureel overleg met de jongeren te hebben.

Een paar dagen later sprak de delegatie met een aantal vertegenwoordigers van De Lijn en de NMBS. Ook zij gaven aan met de resultaten aan de slag te gaan. Concreet beloofden ze werk te maken om hun communicatiesysteem beter af te stemmen op maat van de jongeren door onder andere een facebookgroep op te richten, de website gebruiksvriendelijker te maken, meer real time informatie te voorzien aan de haltes, stations maar ook op de trein en bus zelf, ...

Het rapport met een volledig overzicht van de aanbevelingen en suggesties van de jongeren kan u via deze link nalezen.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12