Home Actueel Blog Pimp your transport!
Pimp your transport!
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 31 mei 2012 08:35

TreinTramBus gaat aan de slag met resultaten van jongerenconferentie ‘Pimp Your Transport'

De Vlaamse Jeugdraad en TreinTramBus organiseerden eind april i.s.m. de Vlaamse overheid, NMBS Mobility en De Lijn de jongerenconferentie ‘PIMP YOUR TRANSPORT' in Gent. Een 50-tal enthousiaste jongeren brainstormden er over hoe trein, tram en bus aantrekkelijker gemaakt kunnen worden en bespraken hun ideeën tijdens speeddates met vertegenwoordigers van de Vlaamse overheid en de vervoersmaatschappijen. Van de conferentie maakten we ook een leuk filmpje.

De resultaten van de conferentie werden gebundeld in adviezen die op 19 juni aan Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits gepresenteerd werden. Aan de hand van deze aanbevelingen kan het doelgroepenbeleid rond jongeren worden bijgestuurd. Ook de vervoersmaatschappijen beloofden met de resultaten aan de slag te gaan! Het eindrapport met de aanbevelingen van de jongeren kan u in het rapport_pimp_your_transport.pdf nalezen.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12