Home Actueel Blog Lijn 12: een gemiste kans
Lijn 12: een gemiste kans
Geschreven door Kees Smilde   
woensdag, 23 maart 2011 12:21

Op 21 maart was er een een informatie- en discussievergadering georganiseerd door www.lijn12.be. De presentaties zijn hier te vinden. Het slechte nieuws was: er komt geen enkele vervanging voor de Beneluxttrein, tussen Antwerpen en Roosendaal zal er vanaf een nader te bepalen tijdstip in 2012 maar 1 L-trein per uur rijden. Zowel voor de pendelaars op lijn 12 als voor de grensoverschrijdende reizigers een gemiste kans!

Share/Save/Bookmark
Commentaar (1)add comment

C.J. van Dijk said:

Vervanging voor Beneluxtrein
Omdat ik als Nederlander niet weet wat er allemaal is besproken over lijn 12 heb ik wel een voorstel, maar het kan zijn dat dit al eerder is geopperd. Rijdt de IC Charleroi - Essen door naar Roosendaal en je hebt weer een snelle verbinding naar en van Roosendaal naar Brussel en verder, net zoals tussen Maastricht - en Luik is gebeurd een paar jaar geleden. Het kost wel extra materieel en personeel natuurlijk en het is in mijn opninie dan ook logisch die kosten tussen Belgie en Nederland te verdelen.
 
woensdag 11 mei 2011 om 17:41
Stemmen: +2

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12