Home Actueel Blog TreinTramBus kaart tariefkwesties aan
TreinTramBus kaart tariefkwesties aan
Geschreven door Kees Smilde   
vrijdag, 18 maart 2011 10:53

trein_tram_bus_210TreinTramBus hield onlangs bij de NMBS een pleidooi voor de herinvoering van de kaart-50% en voor de invoering van een dagkaart. Tevens meldden we per brief een aantal tariefkwesties bij de NMBS aan, zoals het verbod op reisonderbreking of het verbod op combinatie van bepaalde tickets, of het ontbreken van een compensatieregeling voor eersteklassereizigers met een abonnement, in het geval er geen eerste klasse is. Benieuwd naar het antwoord!

Share/Save/Bookmark
Commentaar (2)add comment

Peter Van Vaerenbergh said:

leuke brief, maar zonder vermelding van dagkaart en 50%-reductiekaart !
Geachte bttb,

In de brief over de tariefkwesties staat er, in tegenstelling tot jullie (hoopgevend) website-artikeltje, geen woord over de door jullie (en mij) teruggewenste NMBS 50%-reductiekaart, noch over de dagkaart. Een vergetelheidje ? Of stof voor een volgende brief ?
Het is inderdaad zo dat ik, sinds de afschaffing van de 50%-reductiekaart zeer terughoudend geworden ben om nog middellange afstanden per trein af te leggen op weekdagen en zelfs op weekends, en al zeker niet met m'n neefje-op-vakantie erbij. Met twee of meer personen wordt dat zo onbetaalbaar voor de geboden kwaliteit... Nu goed, bij hem thuis rijden ze met een bedrijfswagen. Daar moeten ze NIET op een kilometertje meer of minder zien....
 
vrijdag 18 maart 2011 om 17:44
Stemmen: +0

Stefan said:

50%- en dagkaart
De dagkaart en de 50%-kaart zijn tijdens het gesprek uitvoerig aan bod gekomen en we blijven daar consequent voor pleiten. Deze brief is eigenlijk een antwoord op de afspraak om een aantal knelpunten aan te kaart in verband met de huidige gebruiksvoorwaarden bij de NMBS.
 
vrijdag 18 maart 2011 om 18:50
Stemmen: +0

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12